Eindverhandelingen HW

Geregeld worden eindverhandelingen van het voorbije academiejaar 2006-2007 aangevraagd. Deze van het departement HW zijn echter nog niet beschikbaar in de bibliotheek. Vermoedelijk zal de verwerking en opname in onze catalogus pas voltooid zijn tegen de kerstvakantie.

Advertenties

2 Responses to Eindverhandelingen HW

  1. Stinus schreef:

    Het zou bovendien een vooruitgang zijn moesten deze verhandelingen elektronisch beschikbaar zijn of zelfs uitgeleend konden worden. Ik ken de ‘policy’ hieromtrent (om plagiaat tegen te gaan) maar gezien allerhande documentatie zoals wetenschappelijke publicaties, boeken, tijdschriften,… wel vrij raadpleegbaar zijn zou deze lijn ook mogen doorgetrokken worden naar verhandelingen. Via een IBL zijn trouwens ook de verhandelingen van KUL vrij verkrijgbaar.

  2. Je hebt inderdaad wel een punt wat betreft elektronische beschikbaarheid; dat is trouwens reeds aangekaart in de Werkgroep bibliotheken Hogeschool-Universiteit Brussel. De departementen HW en TT vragen aan de studenten nog niet om ook een elektronische versie van de eindverhandeling af te leveren.
    Het niet uitlenen van eindverhandelingen is een beslissing van de examencommissies en daar zal niet zo vlug van afgeweken worden. Aan KULeuven staan sommige faculteiten het toe, andere dan weer niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: