Een nieuwe start, maar de bib is al/nog bezig…

Op maandag 21 september 2009 is het nieuwe academisch jaar gestart aan de HUB. In de bibliotheken gonst het echter al een tijdje van de bedrijvigheid. Sedert enkele weken is er een ingrijpende verhuisoperatie gaande: bepaalde collecties verhuizen van de ene naar de andere campus, omdat ze de opleidingen volgen. Geen enkele campus ontkomt aan deze ingrepen, die bovendien – in deze of gene vorm – nog enkele weken zullen aanslepen.

Iedereen die van de bibliotheek of haar diensten gebruik maakt, zal op een of andere manier en in mindere of meerdere mate hinder kunnen ondervinden van deze verhuisactiviteiten, alleszins gedurende de eerste weken van het academisch jaar.

De moeilijkheden zullen zich uiten bij de uitleen van documenten, het verwerken van nieuwe aanwinsten, tijdelijke fouten bij opzoekingen in de catalogus enz.

Gelieve ons te verontschuldigen voor deze ongemakken. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Uiteraard stellen wij alles in het werk om onze infrastructuur en dienstverlening zo snel mogelijk weer op het vertrouwde peil te brengen. Aarzel niet om met vragen of opmerkingen naar je bibliotheekmedewerker te stappen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: