Test off campus toegang Mediargus

Van maandag 9 maart tot dinsdag 30 juni 2009 loopt er een testperiode waarbij de persdatabank Mediargus voor HUB, VUB en HOWEST ook van off campus gebruikt kan worden.

Als HUB-student of -personeelslid kan je met andere woorden gedurende die periode ook thuis inloggen bij Mediargus. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is Mediargus opzoeken via onze databankenpagina of LibriSource. Je dient als naar gewoonte in te loggen met je studentennummer en bijhorend paswoord.

Op die manier kan je zoeken in de artikels en het archief van de Vlaamse kranten De Morgen, De Standaard, De Tijd, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en Het Volk, evenals de magazines BinnenBand, Klasse, Knack, Le Vif Express, Nina, Tendances en Trends.

Na de testperiode zal het gebruik door de producent en de testpartners worden geëvalueerd. Indien de resultaten positief zijn, wordt het thuisgebruik mogelijk permanent geactiveerd. Wij houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: