Verbouwing en sluiting bibliotheek (UPDATE)

Eerder al meldden wij jullie dat de dienstverlening van de bibliotheek vanaf 17 mei grondig zal aangepast worden. In dit verband nog een aantal mededelingen :

Er zullen geen materialen meer uitgeleend worden vanaf maandag 19 mei. Ook verlengen van de uitleentermijn en reserveren zijn vanaf dan niet meer mogelijk. Wel dien je geleende materialen in te leveren uiterlijk tot vrijdag 30 mei. Ook zal de leeszaal nog toegankelijk zijn en kan je de pc’s gebruiken tot die datum. Vanaf zaterdag 31 mei is de bibliotheek onherroepelijk gesloten tot 14 september. Als alles goed gaat, is ze vanaf 15 september terug open.

Onze bibliotheek wordt immers zeer grondig verbouwd om een deel van de collectie van K.U. Brussel (HUB, campus Koekelberg) te huisvesten. Het betreft dan vooral de collectie Taal & Letterkunde, Communicatie; over Rechten bestaat nog geen zekerheid. Alles zal worden geîntegreerd met de bestaande collectie Toegepaste Taalkunde tot een nieuwe bibliotheek Taal & Letterkunde. Handelswetenschappen wordt uit VLEKHO-bibliotheek gelicht en verhuist in de loop van juni reeds naar campus Stormstraat. Na de verbouwing zal de bibliotheek ongeveer de helft van de 2de verdieping omvatten. Ze wordt uitgebreid met de leslokalen 250, 251, 252, 256, 257 en bureau 226.

Samengevat:

  • vanaf 19 mei: GEEN uitleen meer / inleveren mogelijk / leeszaal blijft nog open
  • vanaf 31 mei: bibliotheek volledig GESLOTEN
  • 1 juli : start verbouwingswerken
  • 15 september: voorziene heropening

Met vragen en opmerkingen kan je altijd terecht bij het bibliotheekteam of reageer hieronder.

Advertenties

One Response to Verbouwing en sluiting bibliotheek (UPDATE)

  1. Alle studenten dienen uitgeleende boeken zo snel mogelijk terug te bezorgen aan de bibliotheek. In principe was vrijdag 30 mei de uiterste inleverdatum voor alle boeken. In geen geval kunnen boeken worden uitgeleend tot 15 september!

    Vanaf maandag 2 juni is de bibliotheek gesloten, enkel studenten die nog boeken moeten inleveren kunnen er (beperkt) terecht. Indien de deur gesloten is, klop dan of laat het onthaal de bibliotheekmedewerkers opbellen om toegang te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: